28 Mart 2018 Çarşamba

Stor Perde Hakkında Her Şey

Stor Perde Hakkında Her Şey


Stor perde
çok geniş uygulama alanına sahip, özel kumaştan üretilen, bir boruya sarılan ve açılıp kapanabilen bir mekanizma ile çalışan perdelerdir. Perdelerin iplikleri, incelikleri, dokuma sıklıkları, apre uygulamaları farklılık gösterebilir. Perdenin eni, kumaş çeşitlerine göre 200 cm, 240 cm veya 300 cm olabilmektedir. Müşterilerimiz dilediğinde perdenin eteklerine sutaşı ve işlemeli etek modelleri ekleme imkanı sunmaktayız. Perdenin kullanım amacına ve takılacağı ortama göre farklı seçenekler sunmaktayız. Bunlar arasında en çok tercih edilenleri opak, tül, güneş kırıcı, karartma perdeleridir.
Opak perdeler sert bir kumaştan üretildikleri için güneşi kısmen geçirmektedir. Bu perdelerin en önemli özelliklerinden biri düz durması için kumaşın sertleştirilmesidir. Opak perdeleri genellikle yatak odası gibi fazla aydınlık olması istemeyen odalarda kullanmak isteyen müşterilerimize tavsiye etmekteyiz.
Tül perdeler, opak perdenin aksine ortamın aydınlık kalmasına yardımcı olmaktadır. Hem şık hem modern bir perde isteyen müşterilerimize tül çeşidini denemelerini öneriyoruz.
Güneş kırıcı perdeler sunscreen perdeler olarak da bilinmektedir. Bu perdelerin en önemli özelliği kumaşının delikli yapıda olmasıdır. Bu sayede ortamdaki ışığı süzerek mekana eşit şekilde dağıtılmasını sağlar.
Bu perdeler daima aydınlık ortamı göstermektedir. Örneğin gündüz dışarısı aydınlık iken ev karanlık olmaktadır. Bu durumda evin içerisi görünmezken dışarısı görünmektedir. Bu perdeler evin aydınlık olduğu akşam saatlerinde içeriyi gösterdiği için müşterilerimize tavsiyemiz başka bir perde ile sunscreen perdeleri desteklemeleridir. Güneş kırıcı perdeleri iş yerlerinde, restoranlarda, balkon ve teras gibi açık mekanlarda ve evlerde kullanabilirsiniz.
Karartma perdeler, ortama ışık girişini büyük oranda engelleyen kalın kumaştan oluşmaktadır. Bu perdeler karşı tarafa siluet bile göstermezler. Geceleri tam koruma isteyen müşterilerimize karartma stor perde kullanımını tavsiye ediyoruz.
Perdeler zincirle, yavaş yaylı sistemle (çek bırak) veya motorla (uzaktan kumandalı) kontrol edilebilmektedir. Hangi perdeyi almak istediğinize karar verdikten sonra uzman ekibimiz tavana /duvara, pencere çerçevesine ve kornişe montajı gerçekleştirmektedir.
Avantajları Nedir?
Stor perde kolay kolay kirlenmediği gibi tozlandığında nemli bez yardımıyla temizlenebilmektedir. Kumaşlarımız ve perdenin diğer parçaları en yüksek kalitedir. Kırılganlığı önleyici ve sertleştirici özel apre fırınlı makineleri sonucu kumaşlar güçlendirilir. Apre nedeniyle kırılmanın ve tiftiklenmenin önüne geçilebilir. Ayrıca kumaş üzerine alev alması için özel maddeler kaplama imkanı sunmaktayız. Dileyen müşterilerimize anti-bakteriyel özellik sağlayan, görüntüyü güzelleştiren farklı maddeler kaplamaktayız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder