28 Şubat 2018 Çarşamba

Zebra Perdelerin Özellikleri Ve Kullanımı

Zebra Perdelerin Özellikleri Ve Kullanımı


Şıklığı ve çeşitleri ile pencerelerin örtüsü olan perdeler mekanlara sıcaklık katmaktadır. Aynı zamanda işlevselliği ile de cazip olan ev tekstil ürünü zebra perde zengin renkleriyle ve desen çeşitleriyle müşterilerin kullanımına sunulmaktadır. Birbirinden farklı renk ve desen seçeneği bulunan ürünlerin çeşitli kumaş seçenekleri de vardır. Özellikleriyle günümüzde rağbet gören bu ürünün yaygın olarak kullanılmasının pek çok sebebi vardır. Bu ürün dekoratif yapısı ile geleneksel tül perde formundan farklıdır. İş yeri, okul, büro ve evlerde kullanıma uygun pek çok modelinin olması da cazip özellikleri arasındadır.
Ürün Özellikleri
Gönül rahatlığı ile kullanılabilecek zebra perde çeşitleri, kullanıldığı ortamı geniş ve ferah göstermektedir. Ürünün her bütçeye uygun seçenekleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ayrıca güneşlik kullanmak gerekmemektedir. Bütçe açısından bu yönüyle de uygun olan ürün güneşe dayanıklılığı ile de kullanışlı bir üründür. Kalın veya ince kumaşların şeritler halinde kesilmesinden oluşan ürün çift katlı yapılmaktadır.
Düz, kabartma desenli, desenli, tül, kumaş vb. çeşitleri bulunmaktadır. Her zevke uyan dekoru dizayn etmek mümkündür. Klasik veya modern görünüm elde etme açısından elverişlidir. İsteğe bağılı olarak ürün fon ile birlikte de kullanılabilmektedir. Özel mekanizması ile 3 aşamalı açma ve kapatma özelliğine sahiptir. Mekanizma tam kapatıldığında güneşlik olarak kullanılırken yarım kapatıldığında tül olarak kullanılmaktadır. Her mekana uygun çeşitleri bulunmaktadır. Evlerde yatak odası, mutfak veya salon için uygun birçok seçenek bulmak mümkündür.
Ürünün Kullanım Avantajları
Özel mekanizması ile istenildiği şekilde açılıp kapanabilen zebra perde güneş ışınlarına karşı özel polyester ve çeşitli incelikteki kumaşlardan yapılmaktadır. Ürünün hem tül hem de güneşlik olarak kullanılabilir olması, hem fazla yer kaplamaması açısından açısından hem de bütçeye uygunluk açısından elverişlidir. Bu ürünün güneş ışınları ile kendi kendini temizleyebilen çeşitleri vardır. Böylece sıklıkla perde temizleme zorunluluğuna gerek kalmamaktadır. Çok fazla kumaş ve desen seçeneği olan ürünün farklı mekanlarda kullanıma uygun olması da önemlidir. Hem iş yerlerinde, büro, okul ve evlerde kullanılabilmektedir. Özellikle muntazam görünüm isteyen bireylerin tercih edebileceği özellikli bir ürün olmasıyla da avantaj sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder