30 Kasım 2017 Perşembe

Perdenin Yeni Adı Zebra Perde

Perdenin Yeni Adı Zebra Perde

Perde kültürünün etkileyici ve göz kamaştırıcı yeni versiyonu olan bu ürünleri, salonlarda ve diğer mekanlarda kullanılmaktadır. Zebra denilmesinin nedeni iki renk olmasıdır. Yıllarca kullanılabilen bu ürünlerin temizlenmesi oldukça kolaydır. Eski perde ürünlerine nazaran daha uzun süre temiz durmaktadır. Silinebilir özelliklere sahiptir. Pratik kullanım özellikleri nedeniyle, en fazla tercih edilen ürünler içerisinde yer alır.
Kullanım Özellikleri
Üst kısımda bulunan tambur kısmına sarılan perde kısmı, alt kısımdaki ince tabura sarılmaktadır. İki renk özelliğine sahip bu perdelerde, rengin biri koyu, biri açıktır. Açık olan renklerle, koyu olan renkler üst üste gelince perde kapanmış olur. İçeri ışık almaz. Farklı renkler üst üste gelince, perde açılmış olur ve içerisi ışık alır. Dışarıyı rahatlıkla görebilirsiniz. Desen özellikleri bakımından oldukça farklı olan zebra perde ürünleri, hayallerinizdeki tasarımlara sahiptir. Renkleri her zaman için canlı kalır. Bozulma yapmaz. Özel dijital baskı ile üretilen bu ürünlerimiz, yıllarca rahat kullanıma sahiptir.
Bütün Evinizin Pencerelerinde Kullanabilirsiniz
Özel dekor çalışmalarıyla oluşturduğunuz ev dekorlarınızın renk ve tasarım ayrıntılarına uygun bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Zebra perde çeşitlerinin etkileyici tasarım ve renk özelliklerini kataloğumuzdan beğenebilirsiniz. Günümüz teknolojinin son harikası olan ve eski perde kültürünü tamamen ortadan kaldıran bu etkileyici ürünler, sürekli yıkanmak zorunda değildir. Özel dış tasarımı, kir tutmaz. Ütü istemeyen bu ürünlerin montajlanması da oldukça kolaydır. Kullanımı eski perdelere göre çok kolaydır. Eski perdeleri açarken, perde ve tül kısımlarını ayrı ayrı yan tarafa iteklemek gerekir. Etkileyici özelliklere sahip bu perde çeşitlerinde ise durum çok daha farklıdır. Yan kısımda bulunan ipi hafifçe aşağı çektiğiniz zaman, perde açılır ve kapanır. Malzeme özellikleri bakımından aradığınız özelliklere sahip olan bu ürünleri takım olarak tedarik edebilirsiniz.

Yeni nesil perde ürünleri içerisinde en çok tercih edilen bu ürünler, kısa zamanda bütün evlerin pencerelerini süslemeye başladı. Sizde perde yıkamaktan ve ütülemekten bıktıysanız, en kısa zamanda bu etkileyici ve zarif ürünlere bir göz atmalısınız. Mutlaka evinizin veya ofisinizin dekoruna göre bir ürün bulabilirsiniz. Dekor uyumlu özel modellerimizi görmelisiniz ve ilgili makalelerimizi okumalısınız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder